netwerk.

scroll verder

Het vinden en matchen van relevante partners voor het versnellen van uw business en innovatie.

Wij maken impact door uw onderneming proactief te koppelen aan de juiste partners. Met ons uitgebreide netwerk helpen wij bij het bouwen van ecosystemen en consortia voor optimale subsidie- en financieringskansen. Dit doen we aan de hand van onze unieke ketengerichte aanpak. Dit heeft aantoonbaar geleid tot benutting van nieuwe kansen en versnelling van innovatie. Voor kennisinstellingen, start-ups, MKB en grootbedrijven. We deliver results.

Waarom moeilijk doen als het samen kan.

Succesvolle innovaties ontstaan vaak door samenwerkingen tussen bedrijven, kennisinstellingen, belangenorganisaties of de eindgebruiker zelf. Waarbij elke partij zich kan focussen op haar meerwaarde in het geheel.

Door ons uitgebreide netwerk proactief in te zetten matchen we u met relevante nieuwe partners voor business en innovatie. Kosteloos, omdat u dit van een partner mag verwachten.

Wederic bouwt en initieert ecosystemen.

Wij initiëren samenwerking tussen en binnen branches van bedrijfsleven, aangevuld met relevante kennisinstellingen en overheden. Daarnaast ondersteunen we ecosystemen in effectieve uitvoering. Binnen de ecosystemen werken deze partijen intensief samen aan innovaties in publiek-private samenwerkingen met maatschappelijke relevantie.

Hiermee faciliteren we innovatie, samenwerking, internationalisering en economische groei.

Deze klanten hebben wij al mogen helpen met hun vraagstuk. Bent u de volgende?

Ondersteuning NXTGEN HIGHTECH

Wij staan klaar om u te matchen

Op zoek naar een partner, leverancier of klant? We helpen u graag verder. Door ons uitgebreide netwerk in te zetten verbinden we partijen en maken we samenwerkingen mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat een bericht achter.

Dankjewel! Uw inzending is ontvangen!
Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.