middelen

scroll verder

Wij helpen bij subsidies, fondsen en investeringsmogelijkheden.

Wij maken impact door inzichten te bieden, financieringskansen te identificeren en aan te aanvragen, en door uw onderneming te koppelen aan de juiste partners. Zo helpen we u bij het zetten van de volgende stap. Dit doen we aan de hand van onze unieke ketengerichte aanpak. Voor start-ups, MKB en beursgenoteerde bedrijven. We deliver results.

Subsidies als enabler voor succes.

Er zijn vele honderden mogelijkheden in Nederland op het gebied van subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden. Voor u als ondernemer is slechts een beperkt aandeel hiervan direct relevant. Het ontbreekt vaak aan een duidelijk overzicht van wat dit aandeel precies is, waardoor u misschien kansen - en daarmee geld - laat liggen.

Wij staan paraat om u te helpen deze kansen inzichtelijk te krijgen. Op een compleet nieuwe wijze zorgen wij voor subsidies voor projecten: voor start-ups, grotere organisaties en gehele ketens van bedrijven. Dit doen we op regionaal, nationaal en Europees niveau.

Een ketengerichte aanpak.

Innovatie- en subsidiekansen stoppen niet binnen de grenzen van uw eigen organisatie. Ook uw partners, leveranciers en klanten bieden hiervoor mogelijkheden.

Daarom werken wij met een ketengerichte aanpak. Waarbij we kijken naar het grotere plaatje.

Onze competentiegebieden.

Onze consultants hebben een technische achtergrond en hebben ervaring op competentiegebieden als software, hardware, scholing, organisatie en export binnen hightech industrieën. Dit sluit aan bij ons klantportfolio.

Zo kunnen wij ook zorgen voor kruisbestuiving. Want oplossingen in de ene sector kunnen een uitkomst bieden voor een probleem in een andere sector.

Deze klanten hebben wij al mogen helpen met hun vraagstuk. Bent u de volgende?