sales

SALES

Geef de sales een boost!

Veel organisaties zien het als een uitdaging om een nieuw merk, product of dienst onder de aandacht te brengen. Bij start-ups is dit zelfs een essentieel onderdeel voor het slagen van de onderneming. En als de eerste successen behaald zijn, komt de uitdaging van het vasthouden en verbeteren van de resultaten. Wij helpen middelgrote en startende organisaties met deze 2 uitdagingen.

New business

Het vinden van launching customers voor een nieuw merk, product of dienst kan een lange zoektocht met een hoog afbreukrisico zijn. Wij helpen middel grote organisaties en start-ups binnen korte tijd de meest kansrijke prospects te identificeren o.b.v. de belangrijkste kenmerken van het product. En hiermee gaan we gezamenlijk aan de slag, van eerste gesprek tot en met de eerste deals.

Accountmanagement

Het vasthouden en uitbouwen van bestaande activiteiten en klanten kan vaak belangrijker en lastiger zijn dan het vinden van nieuwe klanten. Met training die bijdraagt aan de productiviteit en door interim ook deel te nemen aan het accountmanagement werken we actief aan verbetering. We helpen bij het formuleren van uw propositie, het vergroten van uw marktaandeel in een segment en het vasthouden en uitbouwen van klanten.