New Behavior & RoboHouse

Workshop Succes met AI

scroll verder

Kennissessie 'Succes met AI: Best practices voor industrie 4.0'. Welke stappen moet ik nemen om te beginnen met het implementeren van AI in mijn bedrijf? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de juiste data verzamel voor mijn AI-toepassingen? En hoe kan ik mijn medewerkers trainen om met AI te werken en de voordelen ervan te begrijpen? Tijdens deze middag gaan we dieper in op hoe organisaties kunstmatige intelligentie met succes kunnen integreren in de organisatie. We behandelen hoe de uitdagingen die daarbij komen kijken, kunnen worden overwonnen.

In samenwerking met New Behavior en RoboHouse organiseren we de kennissessie "Succes met AI - Best practices voor industrie 4.0". Het doel van deze sessie is om bedrijven te inspireren en inzichten te geven in de wereld van Data en AI.

Welke stappen moet ik nemen om te beginnen met het implementeren van AI in mijn bedrijf? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de juiste data verzamel voor mijn AI-toepassingen? En hoe kan ik mijn medewerkers trainen om met AI te werken en de voordelen ervan te begrijpen? Tijdens deze middag gaan we dieper in op hoe organisaties kunstmatige intelligentie met succes kunnen integreren in de organisatie. We behandelen hoe de uitdagingen die daarbij komen kijken, kunnen worden overwonnen.

Zie voor meer informatie onze inschrijfpagina!
Meld je aan
Interesse? Meld je gemakkelijk aan.
Gewoon kennismaken?

Vragen of opmerkingen? Of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij lichten graag onze werkwijze toe in een kennismakingsgesprek.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.