TNO

Workshop Flexible Manufacturing

scroll verder

Hoe ga je om met het snel, efficiënt en effectief produceren van lage aantallen met hoge productvariëteit? Wat kan ik zelf veranderen aan mijn processen? Welke technieken zijn relevant? En hoe kan ik hier mee beginnen? Dit soort vragen hebben wij opgepakt in een expert workshop in 2022, georganiseerd door TNO, Hi Delta, Wederic en een groep van 6 integratoren. Dit bouwen we nu uit naar een nieuw ecosysteem. Voel je je aangesproken? Neem contact met ons op.

Deelnemers en onderwerpen

In de workshop waren 30 eindgebruikers, bestaande uit R&D managers, CEO's, CTO's, production managers en experts, afkomstig uit verschillende industrieën zoals aerospace, automotive, consumentenproducten en process. Er zijn 4 thema’s behandeld: robotica, data, vision en business finance - want bij technische verandering moet ook de eigen organisatie met mensen, middelen en financiën mee kunnen.

Het resultaat

De uitkomsten van de workshop hebben de deelnemers eyeopeners gegeven om een volgende stap te kunnen maken. Daarom kijken we uit naar een vervolg van dit evenement. Daarnaast zoeken we actief naar verdere samenwerkingsmogelijkheden, om de kosten te reduceren en additionele financiering in te kunnen zetten.

Meedoen aan een toekomstige workshop?

Neem jij graag deel aan de toekomstige workshop? Wil je aansluiten of meer weten? Neem dan contact op de afdeling Flexible Manufacturing van TNO flexman@tno.nl.

Meld je aan
Interesse? Meld je gemakkelijk aan.
Gewoon kennismaken?

Vragen of opmerkingen? Of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij lichten graag onze werkwijze toe in een kennismakingsgesprek.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.