Vacature Consultant Innovatie en IT

4/4/2024

scroll verder

Consultant Innovatie - High Tech en IT

Heb je interesse in technologie en de maatschappelijke impact daarvan? Benieuwd naar welke technische revoluties er binnenkort op de markt komen? En wil jij onderdeel zijn van een enthousiast team? Reageer dan snel!

Bij Wederic helpen wij organisaties succesvol te innoveren en te versnellen. Door te helpen bij subsidies en financiering, matchmaking en kennisontwikkeling. Onze klanten zijn start-ups, MKB, grote bedrijven, instellingen en overheden. Projecten zijn gericht op technologie, digitalisering en internationalisering. Van korte projecten tot meerjarige, voor 1 bedrijf of voor grote groepen van organisaties

Door die grote diversiteit zijn de achtergronden van ons team eveneens divers; van bachelor tot Phd en van marketing tot aan neurobiologie. Heb je al wat werkervaring, heb je affiniteit met technologie en/of IT, een opleidingsniveau van minimaal HBO of hoger? En 24 - 40 uur per week beschikbaar? Dan komen we graag met je in contact!

Wat we bieden

Wij bieden: een goed salaris met extra’s, reiskostenvergoeding of lease auto, laptop en telefoon van de zaak. En: veel autonomie in een gezellig team, klant- en beursbezoeken, ruimte voor ontwikkeling, uiteraard vrijdagmiddagborrel en flexibele werktijden.

Are you the one?

Neem contact op

Ben jij geïnteresseerd in een rol als adviseur binnen Wederic? Dan kun je solliciteren via onze LinkedIn pagina. Of neem contact op:
E-mail: info@wederic.nl
T: 035 - 88 71 180