Thal Technologies

Subsidie voor productieproces verbeteringen

scroll verder

Voor Thal Technologies hebben wij een MIT haalbaarheidssubsidie bij Horizon Flevoland aangevraagd en toegekend gekregen. De toegekende subsidie voor Thal Technologies maakt het mogelijk een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren naar verbeteringen in het productieproces. Dit door gebruik te maken van artificial intelligence en machine learning, waardoor zij nog hogere kwaliteit producten kunnen leveren.

Hoogwaardige LED modules

Thal Technologies ontwikkelt en produceert hoogwaardige industriële LED modules voor diverse industrieën.

Al 20 jaar zijn zij vooruitstrevend in high-end LED modules voor zeer uiteenlopende en veeleisende toepassingen. Thal Technologies is constant op zoek naar verbeteringen in het productieproces. Om de haalbaarheid van een proces te testen hebben we een MIT Haalbaarheid aangevraagd en toegekend gekregen. Dit betekent dat Thal Technologies een subsidiebedrag van €20.000 heeft gekregen om het productieproces verder te ontwikkelen.

MIT Haalbaarheid

Een haalbaarheidsproject bestaat uit een haalbaarheidsstudie, eventueel aangevuld met industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling. Bij een haalbaarheidsstudie moet je denken aan:

  • literatuuronderzoek;
  • octrooionderzoek;
  • inventarisatie van beschikbare technologie en potentiële partners;
  • marktverkenning;
  • concurrentieanalyse.

Industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling zijn werkzaamheden gericht op verkrijgen van kennis bij ontwikkeling van nieuwe producten, productieprocessen of diensten.

Kennismaken?

Vragen of opmerkingen? Of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij lichten graag onze werkwijze toe in een kennismakingsgesprek.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.