Nationaal Groeifonds

Ondersteuning in het Nationaal Groeifonds

scroll verder

Met het Nationaal Groeifonds investeert het kabinet tussen 2021 en 2025 € 20 miljard in projecten die zorgen voor economische groei voor de lange termijn. Daar plukt heel Nederland uiteindelijk de vruchten van. Economische groei zorgt voor meer inkomen, zodat wij met zijn allen meer te besteden hebben. Daarmee kan er ook geïnvesteerd worden in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, onderwijs en in de nodige maatregelen tegen klimaatverandering.

Groot Denken voor Grote Uitdagingen.

Het Nationaal Groeifonds is geschikt voor het oplossen van grotere uitdagingen in Nederland op uiteenlopende vlakken; van technologie tot aan scholing en van duurzaamheid tot aan veiligheid. Projecten hebben de omvang en duur om tot significante impact te komen met langdurige effecten.  

Onze bijdrage.

Wij helpen organisaties, consortia, ecosystemen en publiek-private samenwerkingen om succesvol Groeifondsprojecten te vormen, aan te vragen en te beheren.

Door actieve bijdrage aan consortiumbouw, inrichting & governance, financieel- en staatssteun technische toetsing en controle, projectleiding en uiteraard het opstellen van benodigde aanvraagdocumenten inclusief budgetten.

Voorbeelden waar wij aan hebben gewerkt zijn onder andere een programma op het vlak van equipment voor nanotechnologie, semiconductors, medische systemen en het NXTGEN HIGHTECH programma.

Meedoen.

Groeifondsaanvragen hebben meestal een omvang van tientallen miljoenen Euro’s. Het voorbereiden van een Groeifondsaanvraag neemt mede daardoor tijd in beslag. Begin daarom vroeg. En: alles begint met een idee. Wij staan daarom open om de mogelijkheden voor uw idee samen te verkennen in een gesprek.

Kennismaken?

Vragen of opmerkingen? Of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij lichten graag onze werkwijze toe in een kennismakingsgesprek.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.