subsidies

SUBSIDIE DIENSTVERLENING NIEUWE STIJL

Op een compleet nieuwe wijze zorgen wij voor subsidies voor projecten: voor start-ups, grotere organisaties en gehele ketens van bedrijven. Met totale ontzorging op al de bijkomende werkzaamheden, middels door ons ontwikkelde IT tools.

Incentivate: subsidie webtool

Met ons eigen product Incentivate kunnen wij efficiënt en effectief informatie voor subsidie aanvragen en kansen vergaren. Daarnaast worden hiermee zowel individuele projecten en medewerkers, als ook administratieve onderwerpen gefaciliteerd. Incentivate is ontwikkeld op een proces welke zo veel mogelijk in lijn kan worden gebracht met uw eigen business processen. Bij elkaar levert dit u een grote tijdsbesparing en extra inkomsten op.

Marktleider

Wij zijn marktleider voor subsidie dienstverlening voor detachering en staffing organisaties. Hiervoor is een andere wijze van aanvragen noodzakelijk, daarmee ook specifieke kennis en ervaring.

Ketengerichte aanpak

Niet alleen in uw organisatie zijn innovatie en subsidiekansen maar ook bij of met uw leveranciers, partners en klanten. Onze werkwijze en ons product Incentivate helpt u om voor de gehele keten van organisaties om u heen subsidiekansen te benutten. Van aanvraag tot aan administratie.

Internationaal

Zowel in Nederland als in België helpen wij bij de aanvraag van subsidie mogelijkheden. Daarbuiten helpen wij organisaties bij het opstellen van Europese aanvragen, onafhankelijk van welk EU land het betreft.