Kennissessie Toekomst van Productie

15/5/2023

scroll verder

In deze kennissessie staat vergaande digitalisering van werkprocessen centraal. We gaan in op hoe organisaties digitale werkprocessen met succes kunnen integreren op de werkvloer. Ook behandelen we de uitdagingen die daarbij komen kijken en hoe deze overwonnen kunnen worden. Met technologie, nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en subsidies- of financiering.

Inhoud

We starten de dag met drie inspirerende keynote presentaties van Goma, AWL-Techniek en TNO. Na de presentaties krijg je de kans om twee interactieve kennissessies met tastbare demonstrators bij te wonen om nog dieper op de materie in te gaan. Je komt tijdens deze sessie in aanraking met mobiele robots, cobots, vision technologie en digitale werkinstructies. Hier ervaar je hoe nieuwe digitaliseringsoplossingen kunnen bijdragen aan een efficiëntere en flexibele manier van produceren.

We sluiten de middag plenair af met experts vanuit Wederic, OostNL, Boost en EDIH over samenwerkingsmogelijkheden, subsidieprogramma’s en financiering instrumenten. Hierna heb je de mogelijkheid om nog een rondje langs de demonstrators te lopen. Aansluitend volgt een borrel om te netwerken.

Programma

12.30u: Inloop

13.30u: Ontvangst door Sina Salim (RCT Gelderland)

13.35u: Opening door dagvoorzitter Walewein Luchtmeijer (Wederic)

13.45u: TNO – digitale support voor medewerkers tijdens service, assemblage en inspectie taken door Gu van Rhijn

14.05u: Goma – casestudy toepassen van automatiseringstechnologie

14.25u: AWL-Techniek – flexibele productie in MKB & grootbedrijf door Wilbert van de Ridder

14.45u: Korte pauze

15.00u: Kennissessie I – 1) mobiele robots, 2) cobots & vision, 3) digitale werkinstructies

15.45u: Kennissessie II – 1) mobiele robots, 2) cobots & vision, 3) digitale werkinstructies

16.30u: Plenaire afsluiting – Interessant! Hoe nu verder?

16.50u: Vrije rondloop

17.30u: Netwerken en buffet

Inschrijven

Deelname aan deze experttafel is kosteloos. Deze bijeenkomst is bedoeld voor maakbedrijven en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via dit registratieformulier.

Woensdag 28 juni 2023

13.30– 17.30 uur

Locatie: Gibas, Sluiswachter 20b, Nijkerk

Organisatie

De experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio. Deze experttafel wordt georganiseerd in samenwerking met Gibas, Goma, TNO, Wederic, OostNL, Boost en EDIH.